🐶 🐱 Промоция 🐱🐶 ЛАКОМСТВА ЗА КУЧЕТА
Назад до Американски кокер шпаньол

Американски кокер шпаньол

Отглеждане и дресировка на Американски кокер шпаньол

Отглеждане

Отглеждане на Американски кокер шпаньолГрижи за Американски кокер шпаньолОтглеждането на Американски кокер е истинско приключение. Забавни, весели и игриви те бързо стават незаменима част от всяко семейство. Привързват се силно към своите стопани и бързо успяват да се превърнат във верен член на семейството. Лесно се приспособяват към непознатата среда и други домашни любимци. Лесно е да направите един кокер щастлив – просто го обградете с внимание и любов.

Американските кокер шпаньоли се славят с избухливостта си край деца, но въпреки тези твърдения, ако кокерът е добре възпитан се радва без проблем на детското внимание и обич.

Неговата общителност и любопитство успяват да трогнат всеки. Обичат вниманието и грижите към тях.

Не трябва да се забравя останалият ловен инстинкт на това куче, в резултат на което може да има случаи, в които да лае по - често отколкото бихте понесли.

Макар и претърпял селекция, той си остава отличен пазач и ловец, готов във всеки един момент да прояви тези си качества.

Грижи за козината

Дългата им красива и бляскава козина изисква и своите грижи. Редовното й поддържане ще я запазят здрава и красива. Голяма част от стопаните предпочитат дългата козина, придаваща по - красив вид на техния любимец. Но това означава и повече грижи.

Грижи за козината на Американски кокер шпаньолПрепоръчва се разресване няколко пъти в седмицата (ежедневно - ако имате време) и редовно подстригване, когато е необходимо. Важно е да се знае, че подстригването по гърба с електрическа машинка при изложбените кучета - не е желателно.

Напоследък в Америка нашумява т.нар. "селска подстрижка" - състои се в скъсяване космите на корема и крайниците. По този начин се намалява сплъстяването и замърсяването на козината.

Грижи за ушите

Необходима е редовна проверка на ушите на тази порода. Тяхната дължина и разположение понякога могат да доведат до сериозни ушни проблеми.

Дресировка на Американски кокер шпаньолДресировка

Обучението на Американският кокер не е проблем. С лекота и желание се подава на дресировка. Трябва да проявите постоянство и търпение, за да не загубите доверието на своя американски любимец.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки
д-р Деница Русева д-р Деница Русева

Отзиви

11. Богатата
Ае тва на снимкта котка каспийска ли е че.си търся а тва май тъкова
10.
Обичам ги!♡♡♡
9. Надя
Но какво да си взема,мъжко или женско.Моля помогнете,че не мога да реша. Приятна вечер на всички!♡♡♡
8. Надя
Оооо. Колко са сладки. Радвам се ,че ще си взимам.
7. Никол 17
РОШКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!
6. д-р БауБау
До 5. - епилепсията е невлогогично заболяване, при което основен симптом са епилептичните припадъци с различна честота в зависимост от типа на епилепсията. Дисплазията на колянната става е състояние, което се проявява обикновено през периода на растеж на кучето и обикновено е вродено. Най-често боледуват едрите и гигантски породи.
5.
какво е епилепсия и дисплазия на колянната става
4. cocker spaniol-german shepherd
Sladurski kucheta napravo da gi gushes! Iskam malka nemska ovcarka, ot kude moga da si vzema??!! Davam do 200 leva za muzhko kuchence!!! Po koleda iskam da imam!!! Pomognete da nameria!!! Blagodaria predvaritelno!!!
3. д-р БауБау
До 2. seli_gomez - Имате уникалната възможност да сбъднете това :) http://zooobqvi.baubau.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D1%80%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0-aid224.html
2. seli_gomez
ro6kooooooooooooooo sladur4eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee manik iskam gooooooooooooooooo
1. leman samet
mnogo hubavo ku4ence i love you
Виж още отзиви
Коментирай
loading...